http://rtb7.adscience.nl/cgi-bin/trk.fcgi?generic_id=45&type=siteretargeting
Naar de website van de Gevangenpoort
Naar de pagina van het Sebastiaan Genootschap
Naar de pagina van MijnDenHaag.org

Bereikbaarheid

Bezoekadres

Korte Vijverberg 7
2513 AB  Den Haag

T 070 364 69 40
E info@haagshistorischmuseum.nl


Grotere kaart weergeven

Openbaar vervoer

Plan mijn reis

Vanaf Den Haag Centraal Station is het 10 minuten lopen. Het museum is goed bereikbaar met tram en bus. U plant uw reis gemakkelijk via 9292.nl

Eigen vervoer

Vanaf Utrecht volgt u de A12 richting Den haag. Vanaf Rotterdam reist u via de A13 richting Amsterdam tot knooppunt Prins Clausplein, waarna u de A12 volgt richting Den Haag. Vanuit Amsterdam volgt u de A10 richting Den haag en vervolgens de A4 richting Den Haag, tot knooppunt Prins Clausplein, waarna u de A12 volgt richting Den Haag.

De dichtstbijzijnde parkeergarages zijn Parkeergarage Plein en Parking Muzenplein (Fluwelen Burgwal 54). In Den Haag centrum geldt overal betaald parkeren.

Een bewaakte fietsenstalling vindt u om de hoek, op het Binnenhof.

Touringcars kunnen passagiers voor de deur laten uitstappen op het Tournooiveld.

Houdt u er bij uw wandeling naar het museum rekening mee dat de Korte Vijverberg is afgesloten in verband met de verbouwing van het Mauritshuis. U wordt omgeleid via de Lange Houtstraat en het Tournooiveld. De dichtstbijzijnde parkeergarage op het Plein blijft bereikbaar via de Lange Houtstraat.

Voor meer informatie over de verbouwing en het verkeersplan verwijzen wij u graag door naar de website van de gemeente: www.denhaag.nl.