http://rtb7.adscience.nl/cgi-bin/trk.fcgi?generic_id=45&type=siteretargeting
Naar de website van de Gevangenpoort
Naar de pagina van het Sebastiaan Genootschap
Naar de pagina van MijnDenHaag.org

Verhuur

Exclusiviteit, kwaliteit en een schitterend uitzicht

Heeft u iets te organiseren: privé of zakelijk? En wilt u dat doen op een van de meest historische en typisch Haagse locaties, direct gelegen aan de Hofvijver met uitzicht op het Binnenhof? Dan is het Haags Historisch Museum bij uitstek de locatie die u zoekt.

Waar vanaf 1636 de schutters van het Sebastiaan Gilde bijeen kwamen, is sinds 1986 het Haags Historisch Museum gevestigd. Het museum neemt u mee voor een reis terug in de tijd. Stadsgezichten en portretten, bijzondere en alledaagse voorwerpen en verhalen brengen het verleden van Den Haag tot leven.

Het museum biedt vele mogelijkheden voor het organiseren van recepties, diners,  lunches, bedrijfsevenementen, vergaderingen en lezingen. Een professionele rondleiding over de vaste en tijdelijke exposities geeft aan uw bezoek extra glans en verdieping. Een overzicht van de actuele tentoonstellingen kunt u vinden u op onze website.

De Schutterszaal in van oorsprong de feestzaal van de schutterij, en is in oude glorie hersteld. De historische ambiance maakt deze zaal perfect voor verschillende aangelegenheden (tot 85 personen). Kleinere gezelschappen kunnen terecht in de sfeervolle Salon (tot 45 personen), een replica van een 19e-eeuwse stijlkamer.

Het museum heeft uitstekende contacten met een aantal gerenommeerde cateraars. Daarbij bieden wij u ook de mogelijkheid te kiezen voor een eigen cateraar. Wij zullen u graag adviseren.

Wilt u informeren naar de mogelijkheden?
We staan u graag te woord via info@haagshistorischmuseum.nl of 070- 3123062
www.haagshistorischmuseum.nl

Klik hier voor de voorwaarden en huisregels